Länkar

2010-06-09 18:22 administratör
Skriv ut PDF
1 Link Energimyndigheten
Energimyndigheten verkar inom olika samhällssektorer för att skapa villkoren för en effektiv och hållbar energianvändning och en kostnadseffektiv svensk energiförsörjning.
2 Link Fastighetsägarna
Fastighetsägarna är en intresse- och branschorganisation som arbetar för en väl fungerande fastighetsmarknad. Vi representerar uppemot 20 000 medlemmar. Majoriteten av medlemmarna är fastighetsägare med hyresrätter för bostäder och lokaler och industrifastigheter. Övriga är bostadsrättsföreningar.
3 Link ROT-avdraget
ROT-avdraget är ett effektivt sätt att minska hushållens inköp av svarta byggnads- och hantverksarbeten samtidigt som det ökar arbetsutbudet. Under de tre perioder som ROT-avdrag tidigare funnits, har svarta arbeten för omkring två miljarder kronor per år omvandlats till vita arbeten. Då var avdraget betydligt mindre än det är nu och därför kan vi förvänta oss bättre effekter denna gång.
4 Link Jaminteractive
5 Link Sthlm Business Center
Sthlm Business Center är ett företags-center med expertis inom Juridik, Redovisning och Trading.
6 Link Svensk Ventilation
Svensk Ventilation representerar cirka 100 ventilationsföretag - såväl tillverkare som installatörer.
7 Link Kenzil Group Stockholm
Kenzil är av SRF auktoriserade redovisnings- och affärskonsulter vilket borgar för att vi har den kunskap och kompetens ditt företag behöver och att vi fortbildar oss för att kunna de lagar och förordningar som berör ditt företag. Vi arbetar enligt SRF:s etiska normer.Senast uppdaterad 2010-06-16 13:20